Rechtsbijstand nodig? Onbeperkt voor slechts €5,42 per maand.

 
Beatrixkwartier.jpg
 

Alle voordelen van Een Zorgeloos Jaar™

Met Een Zorgeloos Jaar™ van de Rechtstelefoon krijgt u voor maar €5,42 per maand toegang tot onbeperkt rechtsbijstand van onze deskundige juristen.

Direct onbeperkt bellen met onze juristen

U kunt direct na aankoop gebruik (zonder wachttijd) gebruik maken van Een Zorgeloos Jaar™. U krijgt dus vandaag al direct rechtsbijstand van een deskundige jurist die voor u opkomt. Onafhankelijk, want de Rechtstelefoon is de grootste onafhankelijke juridische adviseur van Nederland.

Even duur als 1 minuut advocaat

Een advocaat kost in Nederland zo'n €220 per uur. Die teller gaat vaak gelijk al lopen. Voor slechts €5,42 heeft u bij de Rechtstelefoon een hele maand rechtsbijstand En als u toch een advocaat nodig heeft dan krijgt u daar het eerste gesprek altijd gratis, omdat u Een Zorgeloos Jaar™ heeft bij de Rechtstelefoon.

Ook hulp bij het voorkomen van problemen

De meeste juridische hulp en rechtsbijstandverzekeringen richten zich op het verhelpen van al bestaande problemen. Dat is belangrijk en doen wij natuurlijk ook. Maar met goed en laagdrempelig juridisch advies van de Rechtstelefoon kunt u ook problemen voorkomen. We weten allemaal dat voorkomen beter is dan genezen. Met onbeperkte rechtsbijstand via een lokaal telefoonnummer bel je ook eerder om 'even wat' juridisch te vragen.

Start voor €5,42 per maand nu uw zorgeloze jaar!

 

“Voor alles waar ik tegenaan loop een oplossing.”

 
Raadzaal.jpg
Een Zorgeloos Jaar
 

Een Zorgeloos Jaar™ voor €5,42 per maand

Stap 1: Betaling via onze payment provider

Via de onderstaande knop wordt u doorgestuurd naar de beveiligde pagina van onze payment provider. U betaalt daar via iDeal en start de machtiging voor (eventuele) latere verlenging termijnen. Vanzelfsprekend kunt u ook na een jaar zonder gedoe opzeggen.

Stap 2: Activatie van Een Zorgeloos Jaar™

Na correcte ontvangst van uw betaling krijgt u van ons een e-mail met daarin een persoonlijke link naar het intakeformulier. Na het invullen daarvan kunt u direct gebruik maken van Een Zorgeloos Jaar™. U krijgt daarvoor een persoonlijk lokaal telefoonnummer voor onbeperkt advies.

Door op de knop "start aanmelding" te klikken gaat u akkoord met de Algemene- en Aanvullende Voorwaarden.