All-Inclusive juridische hulp voor slechts €5,42 per maand.

Netkous_optimized.jpg
kalender.png

Geen wachttijd.
Maar direct vanaf het begin geldig.

Bij de meeste rechtsbijstandverzekeraars betaalt u vanaf de eerste dag, maar de verzekering is pas na een paar maanden geldig. Ondertussen betaalt u wel premie. Ze noemen dat wachttijd of franchise. Wij doen niet aan die onzin. Een Zorgeloos Jaar™ is gewoon vanaf de eerste dag geldig. U betaalt, net als in een webshop, via iDeal en vervolgens per automatische maandelijkse incasso.


Betaalbaar.
Zelfde prijs als een halfuur advocaat.

Een Zorgeloos Jaar™ kost jaarlijks hetzelfde als een halfuurtje koffie met een advocaat. En dat hele jaar is inclusief onbeperkt gratis advies van een deskundige jurist die altijd laagdrempelig te bellen is. Onze juristen zijn bovendien bereikbaar op het moment dat u het schikt. Een afspraak maken is niet nodig: u belt ons op uw speciale persoonlijke nummer en wordt meteen doorverbonden met één van onze deskundige juristen.

horloge.png

aap-noot-mies.png

Simpel.
Geen kleine lettertjes, maar grote.

We communiceren eerlijk en begrijpelijk met u. Daarom zijn onze voorwaarden geen kleine lettertjes maar grote letters en is uw "polis" volledig digitaal. Ook vallen uw opdrachten niet onder aparte regels, maar onder dezelfde voorwaarden. De Rechtstelefoon heeft als doelstelling om het recht voor iedereen toegankelijk te maken, dan zou het raar zijn om niet bij onze eigen voorwaarden te beginnen.


Altijd geldig.
Ook hulp om schade te voorkomen.

Bij een traditionele verzekering is het maar de vraag of iets wordt gedekt. Soms draai je zelf op voor de kosten omdat iets is uitgesloten in de voorwaarden. Zoals een belastingconflict of echtscheiding, om twee gebruikelijke uitsluitingen te noemen. Jarenlang keurig elke maand betaald, en dan toch geen bijstand krijgen. En als uw probleem onder de dekking valt, dan is een traditionele verzekering er enkel nadat het probleem al ontstaan is. Toch zijn veel problemen met tijdig advies gewoon te voorkomen. Daarom maakt u bij ons zelf de afweging wanneer u hulp nodig heeft. Wij staan dan voor u klaar.

telescoop.png

familie.png

Inclusief familie.
Het hele gezin is gratis inbegrepen.

Familie brengt eigen uitdagingen met zich mee. Dat kan een ouder zijn die op leeftijd raakt, wat nieuwe vragen met zich mee brengt. Maar zeker ook als u kinderen heeft. Bijvoorbeeld omdat uw zoon of dochter per ongeluk een kras op de deur van andermans auto heeft gemaakt of omdat de school compleet onredelijk is in een studieadvies. Hoewel Een Zorgeloos Jaar™ gebonden is aan u als persoon, kunt u bij ons terecht met alle vragen van en over uw familieleden.


All-Inclusive.
Geen onzekerheid of iets is gedekt.

Bij ons kunt u met álle onderwerpen en rechtsgebieden terecht. Bijvoorbeeld op het gebied van werknemers, consumenten, wonen, familie, geld, justitie, schade, contracten en de overheid. En mocht u ondernemer of zzp'er zijn dan helpen we u daarbij ook. Wij kennen geen uitsluitingen zoals traditionele verzekeringen.

schaal.png

“Voor alles waar ik tegenaan loop een oplossing. Op elke vraag een antwoord.”

Raadzaal_optimized.jpg
Een Zorgeloos Jaar
 

Start nu Een Zorgeloos Jaar™

Geen wachttijd

Traditionele verzekeringen werken met een wachttijd of franchise. Een Zorgeloos Jaar™ is gewoon direct vanaf vandaag geldig en u kunt er meteen zonder beperkingen gebruik van maken.

Betaalbaar

Per jaar bent u hetzelfde kwijt als een half uurtje advies van een advocaat. U kunt ons bovendien altijd zonder afspraak bellen en krijgt dan direct één van onze deskundige juristen te spreken.

All-Inclusive

U kunt ons bellen met vragen op elk gebied. Ook met vragen van of over uw gezinsleden en familie. Wij kennen geen uitsluitingen zoals traditionele verzekeringen.

Al het bovenstaande heeft een vaste lage prijs van €5,42 per maand. Na het eerste zorgeloze jaar is alles maandelijks opzegbaar, gewoon door simpelweg een mailtje naar ons te sturen.