Contact

Juridisch advies

Met juridische vragen kunt u bellen naar 0900-1966 op werkdagen van 08:30 tot 17:30 uur. Wij beantwoorden juridische vragen alleen via de telefoon.

Voortgang verdere hulp

Hebben wij u in een advies verdere hulp aangeboden? Dan heeft u van ons daarover een e-mail gehad. In die e-mail staat hoe u geïnformeerd wordt over de voortgang. Indien u daar tussentijds vragen over heeft, kunt u een e-mail sturen naar info@rechtstelefoon.nl

Wachttijd

We leggen op onze pagina over wachttijd uit waarom u soms moet wachten. Als u te lang heeft moeten wachten tot u een jurist aan de telefoon kreeg, kunt u hier ook om compensatie van ons vragen voor de wachttijd.

Klachten

Om eventuele klachten zo goed mogelijk af te handelen hebben we daarvoor een aparte pagina ingericht. Deze is hier te vinden

Pers

Contactinformatie voor u als media staat op onze pagina met persvragen.

Carrière

Interesse om bij ons te komen werken? Kijk op onze pagina met carrière informatie.

Advocaten

Bent u advocaat en wilt u een partnerschap met ons aangaan? Dan kunt u terecht op de pagina voor Advocaat Partners.

Rechtswinkels

Onze samenwerking met kleine rechtswinkels (inclusief de gratis verstrekking van software) is ondergebracht bij ons initiatief Samenwerkende Rechtswinkels.

Bedrijfsinformatie

In overige gevallen, die niet onder de bovenstaande mogelijkheden vallen, is ons bedrijf te bereiken middels onderstaande contactgegevens. Rechtstelefoon is een handelsnaam van Pretoga. Bezoek aan ons kantooradres is alleen op afspraak mogelijk.

Postadres: Postbus 621, 2501 CP Den Haag
Kantooradres: Binckhorstlaan 36, 2516 BE Den Haag
E-mail: info@rechtstelefoon.nl
KvK: 53539176
Bank: NL05BUNQ2205967282
BTW: NL1462.80.829.B02
ACM/OPTA: 20132255