Rechtstelefoon zoekt Juridisch Adviseur(s) in Den Haag

De Rechtstelefoon is de grootste onafhankelijke juridisch adviseur van Nederland en helpt inmiddels meer dan 40.000 mensen per jaar door het verlenen van een direct juridisch advies. Wij zijn er voor alle particulieren en ondernemers en sluiten daarbij niemand buiten. Van huurrecht tot arbeidsrecht en van consumentenrecht tot ondernemersrecht: we adviseren op vrijwel elk rechtsgebied!

Steeds meer mensen weten ons te vinden voor hun hulpvragen en ondertussen groeien we dus nog steeds ontzettend snel. We zijn dan ook hard op zoek naar juridische adviseurs die ons team komen versterken!

Wat ga je doen als juridisch adviseur?
Als juridisch adviseur ben je het eerste aanspreekpunt van de cliënt die in contact komt met de Rechtstelefoon voor juridisch advies. Je geeft cliënten een direct juridisch advies en helpt ze door middel van één telefoontje verder. Je beoordeelt per situatie of een telefonisch advies afdoende is, indien juridische bijstand wenselijk is zorg je dat die wordt ingeschakeld. Daarnaast is het mede jouw taak om kwalitatief hoogwaardige content te creëren voor op onze website.

Naar wie zijn we hard op zoek?
We zijn op zoek naar een enthousiaste collega met een zelfstandige instelling die ook in teamverband goed uit de voeten kan! Je hebt recent je universitaire opleiding Rechtsgeleerdheid afgerond en hebt affiniteit met juridische vraagstukken op een breed gebied. We zoeken iemand die gemakkelijk kan schakelen gelet op de verscheidene juridische vraagstukken, daarnaast ben je cliëntgericht en werk je zorgvuldig. Ook ben je stressbestendig en in staat om zorgvuldig te blijven werken onder een hoge werk-/tijdsdruk. Om deze functie goed te kunnen uitvoeren spreekt het voor zich dat je je zowel mondeling als schriftelijk uitstekend kunt uitdrukken. Cliënten zijn over het algemeen zeer lovend over hoe vriendelijk en deskundig ze te woord zijn gestaan en dan houden we natuurlijk graag zo!

Wat kun je van ons verwachten?
Je komt te werken in een leuk en informeel team juristen! Je krijgt een flinke interne training voordat je aan de slag gaat als juridisch adviseur en krijgt veel ruimte om jezelf hierin te ontwikkelen. De functie die wij bieden is voor 40 uur per week en in eerste instantie voor de duur van zeven maanden. Je ontvangt een marktconform salaris. Ons kantoor is gevestigd op loopafstand van zowel station Den Haag Centraal als Den Haag HS.

Lijkt het bovenstaande je wat? Stuur dan nu je motivatiebrief en CV naar sollicitaties@rechtstelefoon.nl

IMG_1313.JPG
IMG_1314.JPG
IMG_1321.JPG
IMG_1325.JPG