Rechtstelefoon zoekt Commerciële Accountmanager(s) in Den Haag

Wij helpen bij de Rechtstelefoon tienduizenden mensen per jaar door het geven van een direct juridisch advies. We groeien ontzettend hard. Daarom hebben wij plek voor een commerciële stagiair(e) op HBO-niveau om onze kansen verder te ontwikkelen. Doordat we een jong en klein bedrijf zijn is er veel ruimte om mee te denken en onze commerciële processen te helpen ontwikkelen.

Naar welk type stagiair we hard op zoek zijn

Jij wilt geen belscript volgen, maar die van ons helpen schrijven! Daarnaast beschik je ook over een gezonde portie doorzettingsvermogen. Je weet met je enthousiasme en vooral ook eerlijkheid, new business te creëren. Je benadert op verschillende manieren potentiële klanten en bouwt op deze manier je eigen portefeuille op.

Wat je deze week zou hebben gedaan

  • Tientallen mensen gesproken die van onze juristen een advies hebben gekregen en waar we een meer permanente relatie mee willen opbouwen

  • Op basis van je eigen ervaringen helpen meeschrijven aan belscripten die elke dag beter worden

  • Veel juridische basiskennis opgedaan omdat je verder vooral wordt omringd door jonge juristen

  • Je verdiept in de verregaande mogelijkheden van ons CRM-systeem en jouw expertise met anderen op kantoor gedeeld

  • Advocaten gesproken die bij ons al partner zijn of waarvan we willen dat ze het worden

  • Samen met de algemeen directeur aan het gehele commerciële proces van de Rechtstelefoon gesleuteld

Daarnaast is er periodiek alle ruimte om mee te gaan naar zakelijke meetings en commerciële afspraken.

Als het bovenstaande je wel wat lijkt

Een stage duurt minimaal 6 maanden voor 4-5 dagen per week. Omdat we zo hard groeien is de kans groot dat wanneer jij laat zien dat je targets kan halen, we je daarna graag zullen houden. Ons kleine en gezellige kantoor is gevestigd op loopafstand van zowel station Den Haag Centraal als Den Haag HS. Er is volgens ons geen ander bedrijf waar je zoveel vrijheid krijgt om mee te helpen bij het uitstippelen van een commerciële strategie en ervaring kan opdoen met accountmanagement.

Stuur nu je motivatiebrief en CV naar sollicitaties@rechtstelefoon.nl. Overtuig in elk geval waarom juist jij bij de Rechtstelefoon stage moet lopen, verkoop jezelf!

IMG_1313.JPG
IMG_1314.JPG
IMG_1321.JPG
IMG_1325.JPG