Rechtstelefoon gaat het advies voor 18 lokale rechtswinkels uitvoeren

Per heden zal de Rechtstelefoon ook adviezen geven namens de Nationale Rechtswinkel. Hiervoor is het telefoonnummer 0900-1780 opengesteld door de Autoriteit Consument en Markt.

In de komende maanden gaat de Rechtstelefoon uiteindelijk voor de 17 grote steden met meer dan 150.000 inwoners plús Zeeland, het advies geven namens lokale rechtswinkels die gezamenlijk onder het label Nationale Rechtswinkelkomen te vallen.

De uitvoer van advies voor lokale rechtswinkels past binnen de doelstelling van ons bedrijf om rechtshulp voor iedereen laagdrempelig te maken.

Natuurlijk bestaan er al heel veel rechtswinkels, maar helaas is de kwaliteit van advies niet altijd even geweldig. Ook zijn ze vaak maar enkele uren per dag - of zelfs maar enkele uren per week! - geopend. Wij kunnen daarentegen de hele week door consistent kwalitatief hoogwaardig advies geven.

De Rechtstelefoon geeft al vele jaren elke werkdag juridisch advies en is bereikbaar voor iedereen in Nederland: vanuit de grote stad of een klein dorp. Feitelijke noodzaak voor mensen om een juridisch advies gesprek in persoon te voeren blijkt er in de praktijk vrijwel nooit te zijn.

Rechtstelefoon